November 21, 2014

Το φαινόμενο Θεοδωράκης


Ξεκίνησε από το ραδιοφωνικό σταθμό του ΚΚΕ 902 Αριστερά στα FM, όπως ο Παύλος Τσίμας. Αφού πέρασε από διάφορες εφημερίδες και τη ΝΕΤ, κατέληξε στο MEGA και τον ΔΟΛ. Εκεί διέπρεψε. Έκανε καλύτερα από όλους τους συναδέλφους του, αυτό που έκανα όλοι. Να στηρίζουν με όποιο κόστος την εξουσία. Ο Θεοδωράκης στήριξε έτσι τον ΓΑΠα, τον Παπαδήμιο, τον Σα(χλα)μαρά και τον Μιχαλολιάκο της ΧΑ.

Θες ο χαρακτήρας του, θες οι εργοδότες του, τον έσπρωξαν και αποφάσισε να δημιουργήσει κόμμα. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς θέσεις, αλλά με μπόλικη αερολογία. Πήγε καλά στις Ευρωεκλογές και συνεχίζει να έχει ένα 10% στις δημοσκοπήσεις. Αυτές που γίνονται μεταξύ των Ελλήνων που ψήφιζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τώρα ψηφίζουν ΧΑ και ΠΟΤΑΜΙ.

Ο Θεοδωράκης καταφέρεται μονίμως εναντίον του παλιού πολιτικού συστήματος, αυτού που εκπροσωπείται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Τα ΜΜΕ στα οποία εργαζόταν και στήριζαν με νύχια και με δόντια αυτό το πολιτικό σύστημα, δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Θεοδωράκη. Το γεγονός ότι λειτουργούν χωρίς άδειες και λυμαίνονται Δημόσιες συχνότητες δεν είναι άξιο αναφοράς.

Ο Θεοδωράκης αμείφτηκε για τις υπηρεσίες που φιλότιμα πρόσφερε τόσα χρόνια στο σύστημα. Του ανέθεσαν το ρόλο του "λαγού".



2 comments:

  1. Γεια σου Swell. Πάνω που είχα ανησυχήσει και ετοιμαζόμουν να πάω στη Νικολούλη εμφανίστηκες. Καλωσόρισες.
    Όχι μόνο ο Θεοδωράκης και ο Τσίμας αλλά και πολλοί άλλοι έκαναν το ντεμπούτο τους μέσα από το ΚΚΕ την ΚΝΕ και τα δημοσιογραφικά του όργανα. του Είναι το φυτώριο για τον κάθε νέο ¨αριστερό¨ επίδοξο δημοσιογράφο μέχρι να σταθεί στα πόδια του και να αρχίσει να φτύνει εκεί που άλλοτε έγλειφε.

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Με τα τόσα που συμβαίνουν καθημερινά, ειλικρινά έχασα το κέφι μου για γράψιμο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...