September 28, 2013

ΧΡΥΣΕΛ.ΑΣ



Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μια μοτοσικλέτα ΔΙΑΣ χρειάζεται 10 λεπτά περίπου για να πάει από το Κερατσίνι στο Κερατσίνι... Όταν μια κοινή μοτοσικλέτα κάνει σε 10' την απόσταση Κερατσίνι - κέντρο. Σημειώστε ότι τα οχήματα της αστυνομίας συχνά και πολλές φορές χωρίς αποχρώντα λόγο, παραβιάζουν τον ΚΟΚ και κινούνται πολύ γρήγορα. Αυτό δεν ισχύει  στο Κερατσίνι. Εκεί οι ΔΙΑΣ σταματούν στα φανάρια, ελέγχουν στις διασταυρώσεις χωρίς σηματοδότηση και δίνουν προτεραιότητα στον εκ δεξιών ερχόμενο. Έτσι κάνουν 10' για μια απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων. Α, να δώσουμε στο συγκεκριμένο μπάτσο βραβείο ασφαλούς οδήγησης.

Κατάθεση του αστυνομικού της παραπάνω μοτοσικλέτας: "Κατά κάποιο λόγο ήταν μαυροφορεμένα, κάποιοι φορούσαν κράνη, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούσαν αντικείμενα, που φαίνονταν από εκεί που ήμασταν ως ρόπαλα"... Δεν κατάλαβε ο καημένος τι ήταν αυτά τα άτομα, ίσως μπερδεύτηκε και νόμισε ότι ήταν Απόκριες. Όταν είδαν τη συμπλοκή τους φώναξαν να σταματήσουν!

Αν δεν καθαρίσουν την αστυνομία από τους Χρυσαυγίτες μπάτσους, αν δηλαδή δεν διώξουν κάποιες πολλές εκατοντάδες μπάτσους, προβλέπω ότι ο Δένδιας θα απειλεί σε λίγες μέρες όλα τα ξένα δίκτυα με μηνύσεις. Και ξέρετε πώς λειτουργούν τα δικαστήρια στο εξωτερικό, όταν πρόκειται για τον Έλληνα υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ η διαδικασία διαρκεί χρόνια...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...