August 13, 2013

Έχει ταμπού ο κώλος;


Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επικείμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε ότι "δεν υπάρχουν ταμπού για την κυβέρνηση". Αυτό το έχουμε καταλάβει. Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ταμπού και γι' αυτό μας έχει τρελάνει στο "οθωμανικό" με το success story του Σα(χλα)μαρά.

Οι φόροι και τα χαράτσια που "πέφτουν σαν το χαλάζι", την ίδια ώρα που το αληταριό της κυβέρνησης διορίζει τους δικούς του σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά βέβαια τί να κάνει ο κάθε Κεδίκογλου, όταν μπαίνεις στο μουσείο της Ακρόπολης και μετά από μισή ώρα η προφορά σου θες δε θες γίνεται καλαματιανή;

Επειδή δε αυτό το συνοθύλευμα που παίζει την κυβέρνηση φοβάται ότι οι πλειστηριασμοί  της πρώτης κατοικίας θα δημιουργήσουν μεγάλες αντιδράσεις και εκρήξεις, έβαλαν μπροστά τα μεγάλα μέσα. Στο υπόγειο της Συγγρού δουλεύουν υπερωρίες. Οι θέσεις του Σα(χλα)μαρά για "την επανάκτηση των πόλεων και να μη μείνει ούτε ένα ελληνόπουλο έξω από τους παιδικούς σταθμούς", χρειάζονται και υποστήριξη. Αυτήν την αναλαμβάνουν τα πλέον προβεβλημένα ακροδεξιά στελέχη του εσμού, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Μπαλτάκος, ο Κρανιδιώτης και ο Λαζαρίδης, όλοι επιλογές του ακροδεξιού πρωθυπουργού.

Μου είναι απολύτως σαφές ότι αυτό το αληταριό προκειμένου να παραμείνει στην κυβέρνηση και την εξουσία, είναι ικανό να κάνει τη μεγαλύτερη προβοκάτσια. Τέτοια, που η βόμβα στο σταθμό του Μιλάνου θα μοιάζει με ψιχάλα. Η κυβέρνηση άλλωστε διατυμπανίζει το γεγονός ότι δεν έχει ταμπού.







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...