June 24, 2013

Το "ΒΗΜΑ", η Δημοκρατική παράταξη και η κατάντια


«Η αποχώρηση των αριστερών του κ. Κουβέλη οδηγεί στον σχηματισμό μιας ισχυρότερης κυβέρνησης και διευκολύνει την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης της χώρας», αναφέρει στο κύριο άρθρο του το "ΒΗΜΑ" χθες. Για τον Ψυχάρη, ο Σα(χλα)μαράς και ο Βενιζέλος, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα ανασυγκροτήσουν τη μεγάλη Δημοκρατική παράταξη.

Τα δύο κόμματα που κυνήγησαν, σκότωσαν και φυλάκισαν αριστερούς, που δημιούργησαν σε όλη την Ελλάδα τόπους εξορίας των αριστερών. Από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, γνωστό και ως Τριανταφυλλίδη. Τα δύο κόμματα που έγραψαν την ιστορία κατά πως τους βόλευε. Που έβαλαν τις βάσεις ώστε αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς, αυτοί που κατέδιδαν στους Γερμανούς τους αριστερούς και τους αγωνιστές, να ελέγχουν από τότε και μέχρι σήμερα τα πράγματα και την εξουσία.

Γι' αυτούς επιχαίρει το "ΒΗΜΑ" επειδή σχηματίζουν κυβέρνηση. Και διαστρέφοντας άλλη μια φορά την ιστορία, τους αποκαλεί Δημοκρατική παράταξη. Το γεγονός ότι στην κυβέρνηση θα συμμετάσχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαβόητος ροπαλοφόρος Βορίδης και ίσως και το δίδυμό του ο Άδωνις, δεν σημαίνει κάτι για το "ΒΗΜΑ". Επί της ουσίας, παρακολουθούμε την κυβέρνηση του ακροδεξιού Σα(χλα)μαρά, να αποκτά μια πιο ακροδεξιά σύνθεση.

Το "ΒΗΜΑ" κάνει αυτό που κάνει και το άλλο μέσο ενημέρωσης του ομίλου, το MEGA, παρουσιάζουν μια "πραγματικότητα" τέτοια, που να βολεύει τους ιδιοκτήτες τους αλλά και κάθε καταστροφέα της χώρας και της κοινωνίας. Γι' αυτό αναπαράγουν την άποψη (διάβαζε ευχή) του Σα(χλα)μαρά ότι η κυβέρνηση αυτή θα εξαντλήσει την τριετία του βίου που της απομένει. Αυτό αποτελεί ευχή και του Ψυχάρη και όλου του εσμού.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...